PR brána - publikujeme efektivně

24.01.2013 09:00

PR brána - publikujeme efektivně

Na tomto portálu naleznete informace o službách a produktech firem a společností působících na českém trhu. Jako vlastníci či odpovědné osoby webových prezentací máte možnost vkládat zajímavé a poutavé PR články. Pokud návštěvníka upoutá Váš článek, můžete si být jisti, že navštíví i Vaši webovou prezentaci, na kterou povede odkaz přímo z Vašeho PR článku.

Proč PR Brána?

  1. Všechny informace na jednom místě - uživatel internetu má jedno velké přání - nalézt všechny potřebné informace rychle, snadno a pokud možno na jednom místě.

  2. Zvýšení počtu návštěvníků, a tím i potencionálních zákazníků - každý majitel webu usiluje o to, aby na jeho webové stránky přišlo co nejvíce návštěvníků, kteří se stanou jeho zákazníky. Díky publikovaným PR článkům k Vám přijde množství nových potencionálních zákazníků.

Všechny reklamní a firemní PR články kontroluje náš copywriter a následně jsou schvalovány administrátorem portálu. PR články můžete jednoduše vkládat přes formulář. Aby byl PR článek schválen, musí splňovat určitá kritéria. Ta jsou jasně daná ve formuláři, takže vše je opravdu velmi jednoduché.

V PR Bráně představíte:

  • Vaši společnost - její primární zájmy a cíle

  • Vaše činnosti - prezentujte hlavní doménu Vaší společnosti

  • Vaše produkty - vyzdvihněte jedinečné prodejní argumenty Vašich produktů

  • Vaše služby - ukažte všem, co vše dovedete

www.lenkahradecka.cz